✔ Fast fraktkostnad | ✔ Fria byten och 14 dagars öppet köp | ✔ Handla tryggt och säkert | ✔ Frågor? Ring oss på 0522-12055

.                                                                              

2021-09-22 - Vi har fått in en leverans med rep och karbiner. Vi har fått ytterligare svar från tillverkare att vissa produkter kan levereras först i slutet på Oktober. 

Vi tackar alla kunder som haft förståelse för de långa leveranstiderna på vissa av våra produkter. Vill du hitta alternativa produkter går det bra att ringa oss så hjälper vi dig. 


2021-06-30
- Förra året stängdes de flesta av våra leverantörers fabriker på grund av Covid-19. Detta märker vi väldigt tydligt just nu och våra leverantörer har alla meddelat att de har problem med att leverera. Problemet ligger i att det just nu är väldigt svårt att få tag på råvaror och detta påverkar såklart tillverkningen.

Vi gör vårt yttersta att få fram produkter och ser till att det finns alternativa produkter i den mån det går. Flera leveranser av bland annat karbiner och rep är beräknat komma först i Augusti/September. 

Våra lagersaldon uppdateras varje timme men är du osäker och vill veta aktuellt lagersaldo, eller om du vill ha hjälp med att hitta alternativ, kan du alltid ringa oss på 0522-12055 eller maila oss på info@personligtfallskydd.se

Vi ber om ursäkt om det ställer till problem, men vi ber om er förståelse. Vi har fler produkter än de vi visar upp på webshopen så ring eller maila om du vill hitta fler alternativ. 

Med vänliga hälsningar.

Teamet bakom Personligt Fallskydd och ProAccess

  • USP icon torsos

    Kunnig support med möjlighet att komma ut till er för support på plats.

  • USP icon star

    Auktoriserad serviceverkstad för fallskydd.

  • USP icon trophy

    Bli fullservicekund för rabatt på utrustning, besiktning och utbildning.

VÄLKOMMEN TILL PERSONLIGT FALLSKYDD!

Är du eller ditt företag ute efter fallskyddsutrustning? 

Vi på Personligt fallskydd säljer bara bra och erkända märken inom utrustning för fallskydd som är godkända för yrkesbruk från flera av de ledande tillverkarna. Vi kan erbjuda ett av Sveriges bredaste sortiment av fallskyddsutrustning. 

Har du några frågor om våra produkter eller vill du ha hjälp för att hitta det fallskydd som passar dig och din verksamhet bäst, så når du oss på 0522 - 120 55. Våra telefontider är 08-17 måndag till fredag. 

 TOP 10 - POPULÄRASTE PRODUKTERNA

Följ oss gärna för mer bilder från vår verksamhet

Årets mest sålda sele 2020