✔ Fast fraktkostnad | ✔ Fria byten och 14 dagars öppet köp | ✔ Handla tryggt och säkert | ✔ Frågor? Ring oss på 0522-12055

Senaste nyheterna inom fallskydd

1 453 SEK
1 950 SEK

Utförsäljning

  • USP icon torsos
    Kunnig support med möjlighet att komma ut till er för support på plats.
  • USP icon star
    Auktoriserad serviceverkstad för fallskydd.
  • USP icon trophy
    Bli fullservicekund för rabatt på utrustning, besiktning och utbildning.

Våra varumärken

Personligt fallskydd – allt inom fallskyddsprodukter


Välkommen till Personligt fallskydd!

Hos oss hittar du allt du behöver för att kunna arbeta tryggt och riskfritt på tak, ställningar och andra miljöer där det finns risk för fall och fallskador. Inom selar, rep och slingor har vi massor av olika enskilda produkter, men också färdiga paket. Vi kan dessutom erbjuda kompletta fallskyddssystem och alla tänkbara produkter runt om, från tripoder och daviter till väskor och räddningsutrustning.

Vi tror att du kommer att hitta det du söker här, och om du är osäker eller vill fråga oss om något är vi bara ett samtal eller några klick borta. Kolla gärna in vårt kunskapscenter, där du kan lära dig mer om allt som har med personligt fallskydd och fallskyddsprodukter att göra, sök själv efter svar bland de vanligaste frågorna, eller kontakta oss så hjälper vi till så gott vi kan.

Fallskydd i teori och praktik

Vi strävar efter att vara en komplett leverantör av fallskyddsprodukter, och har allt inom både personligt fallskydd och fallskydd för verktyg och annat material. Dessutom håller vi i utbildningar inom fallskydd, arbete i master, första hjälpen, SPRAT och annat.

Från stort till smått

Oavsett om du är ute efter ett fast fallskyddssystem, en stororder inför ett nytt projekt eller bara några riktigt bra karbinhakar till klättringen i sommar tror vi att du hittar det hos oss. Vi har produkter från några av marknadens främsta producenter, som till exempel: 3M, Edelweiss, Petzl, Teufelberger.